WAT IS DE STOELMASSAGE?

De TouchPro OnSite stoelmassage is een techniek op basis van eeuwenoude Japanse en Chinese massagetechnieken (shiatsu). David Palmer heeft deze OnSite massage verder ontwikkeld in de Verenigde Staten.


WAT DOET DE STOELMASSAGE?
Door de stoelmassage komt de doorbloeding op gang, energiebanen stromen weer en afvalstoffen worden afgevoerd. Het neemt spanning weg in spieren die vermoeid zijn van een verkeerde werkhouding. Meer dan n derde van het ziekteverzuim staat in relatie tot stress (spanning, hoofdpijn, stijve nek, vastzittende schouders, rugklachten, irritatie, slapeloosheid). Deze stoelmassage heeft een opbouwend effect en werkt preventief. De voordelen nemen toe met de frequentie van de massage.

HOE WERKT DE STOELMASSAGE?
Zittend op een speciaal voor deze techniek ontworpen stoel worden door de kleding heen hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandeld. Gedurende 15 minuten worden zestig drukpunten onderhanden genomen, die lymfe-, energie- en bloeddoorstroming stimuleren.

WAAR KRIJGT U DE STOELMASSAGE?
U hoeft nergens naar toe. Wij komen bij u. De TouchPro OnSite massage kan overal gegeven worden: op de werkplek, in het bedrijfsrestaurant, in vergaderzalen, in hotels enzovoorts. U verliest dus geen tijd met het op en neer reizen naar een andere locatie. De massage is niet bedoeld als therapie of behandeling van een medische klacht. Belangrijk is wel dat u zich na de massage energiek en ontspannen voelt en daardoor beter gemotiveerd bent en dus beter presteert. Dit zijn bevindingen van een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door het Touch Research Institute of the University of Miami School of Medicine.

WAAROM VOOR U?
Het doel van een stoelmassage:

De aanraking een positieve waarde te geven
Voor iedereen toegangelijk te zijn
Bovendien gaat het ook en vooral over  communicatie met je clint en de harmonie die je met de stoelmassage creert tussen  lichaam en geest.

FISCALE BESPARING
Personeel is het kostbaarste "kapitaal" van een onderneming. Een ziektedag kost een gemiddeld bedrijf 250 Euro (arbonet) per werknemer. De Stoelmassage is als onbelaste verstrekking voor de werkgever geheel fiscaal aftrekbaar.

SUGGESTIES
- Feestelijke opening van zaak of bedrijf
- Personeelsfeesten
- Bedrijvencontactdagen
- Beurzen
- Secretaressedag

ENKELE REACTIES UIT DE PRAKTIJK
"...ik ben mijn hoofdpijn kwijt."
"...ik voel nu pas de spanning in mijn lijf."
"...heerlijk, ik kan dit wel iedere dag ondergaan!"
"...mijn handen en voeten zijn weer warm"
"...ik kan er de hele week weer tegen aan"
"...ontspannend!"

MAATWERKOFFERTE
Bij opdrachten op structurele basis zijn er voor u interessante tarieven mogelijk.

Klik hier voor het aanvragen van een maatwerkofferte.


ERVAAR HET ZELF
Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Wij komen graag bij u langs voor een proefmassage. Daarna bespreken we de eventuele mogelijkheden voor uw bedrijf, zoals tijdstip, frequentie, kosten, ruimte, en overige praktische zaken.


Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende demonstratie.


MEER INFORMATIE OVER DE STOELMASSAGE?
Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op of e-mail naar
marie-anne@mreterastoelmassage.nlTouchPro is de naam van de orginele en kwalitatief hoge stoelmassage die wordt uitgevoerd door gecertificeerde masseurs.
Een onderhoudsprogramma voor het lichaam die ervoor zorgt dat lichamelijke klachten die werkgerelateerd zijn, niet vergeten maar in de kiem worden gesmoord en doet tevens een groter beroep op de verantwoordelijkheid van het individu voor een goede gezondheid.
Het belangrijkste doel van de stoelmassage is om mensen weer te leren voelen wat er in hun lijf gebeurt en daardoor te leren luisteren naar hun lichaamssignalen.