Florencelaan 43
5632 PT Eindhoven
040 2425007
06 25125608


Mail to m.retera2@outlook.com
  Home
  Beauty Salon
  Wie ben ik
  Parkinson
   Verpleegkundige
  Route
  Contact
Aantal bezoekers: 
© Copyright 2021  -   B.P.S. Eindhoven - All rights reserved
Schoonheidssalon Marie-Anne


Schoonheidssalon Eindhoven

Waar zit schoonheidssalon Marie-Anne Retera in Eindhoven?
Schoonheidssalon Marie-Anne Retera is sinds 46 jaar gevestigd in Eindhoven in de wijk Heesterakker aan de Florencelaan. Dit is in het stadsdeel Woensel-Noord van Eindhoven. U kunt er terecht voor diverse behandelingen voor huidverbetering, maar ook voor ontharing of een schoonheidsbehandeling. De schoonheidssalon heeft niet alleen klanten uit Eindhoven maar ook uit diverse plaatsen rondom Eindhoven.
Schoonheidssalon Marie-Anne Retera is reeds 46 jaar aangesloten bij ANBOS.
Bond voor gecertificeerde schoonheidsspecialisten in Nederland

Cadeaubonnen
Wil u een vriendin, echtgenote of medewerkster eens echt verassen? Geef haar dan een cadeaubon van Schooheidssalon Marie-Anne Retera te Eindhoven cadeau. Deze is verkrijgbaar in elke gewenste waarde en in te ruilen voor elke gewenst behandeling.Schoonheidssalon Eindhoven

Waar zit schoonheidssalon Marie-Anne Retera in Eindhoven?
Schoonheidssalon Marie-Anne Retera is sinds 36 jaar gevestigd in Eindhoven in de wijk Heesterakker aan de Florencelaan. Dit is in het stadsdeel Woensel-Noord van Eindhoven. U kunt er terecht voor diverse behandelingen voor huidverbetering maar ook voor ontharing of een schoonheidsbehandeling. De schoonheidssalon heeft niet allen klanten uit Eindhoven maar ook uit diverse plaatsen rondom Eindhoven.
Schoonheidssalon Marie-Anne Retera is reeds 36 jaar aangesloten bij ANBOS.
Bond voor gecertificeerde schoonheidsspecialisten in Nederland

Schoonheidssalon Marie-Anne  werkt met diverse merken cosmeticaproducten zoals Neoderma en Vagheggi. Deze worden onder andere gebruikt voor de gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook de Chinese kruidenpeeling van Neoderma is mogelijk

Waardebonnen
Wil u een vriendin, echtgenote of medewerkster eens echt verassen? Geef haar dan een waardebon van Schooheidssalon Marie-Anne Retera te Eindhoven cadeau. Deze is verkrijgbaar in elke gewenste waarde en in te ruilen voor elke gewenst behandeling.