RSI Klachten

Heeft u of een van uw medewerkers RSI klachten?
Wanneer u of een van uw mederwerkers RSI klachten heeft dan is de kans groot dat dit komt door te lang of op een verkeerde manier achter de computer te zitten. Vaak kunnen de RSI klachten worden verholpen door een stoelmassage. Bij deze massage worden de lichaamsdelen behandeld waar de RSI klachten vaak optreden. Dit zijn de nek, schouders, rug en armen.

Stoelmassage
De stoelmassages worden gegeven door Marie-Anne Retera Stoelmassages, een bedrijf dat al ruim 12 jaar stoelmassages geeft bij bedrijven. De stoelmasseur komt bij u op locatie en behandeld alle medewerkers die kans hebben op RSI, dus niet alleen de medewerkers die RSI klachten hebben. Ook bij de andere medewerkers die veel achter de computer zitten bestaat de kans dat zij RSI klachten ontwikkelen.

Kata en Touch Pro
Marie-Anne Retera Stoelmassages is aangesloten bij Kata, de bond voor stoelmasseurs in Nederland die verantwoordelijk zijn voor het merk Touch Pro. Zij waarborgen de kwaliteit en houden de aangesloten leden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.