Bedrijfsmassage.

Touch Pro Bedrijfsmassage
Een gezonde medewerker zonder lichamelijke klachten is productiever en het is natuurlijk ook beter voor de sfeer binnen een bedrijf als een medewerker lekker in zijn vel zit. Vandaar dat bedrijfsmassage een belangrijk middel zijn om medewerkers die veel achter de computer zitten gezond te houden. Zonder bedrijfsmassage lopen deze mensen kans op RSI, deze klachten kunnen leiden tot langdurig ziekteverzuim en hoge kosten voor een aangepaste werkplek. Vandaar dat het spreekwoord "voorkomen is beter dan genezen" zeker van toepassing is op bedrijfsmassage.

Hoe werkt de bedrijfsmassage?
De bedrijfsmassage wordt op de werkvloer gegeven, deze vind plaats over de kleding. Tijdens deze bedrijfsmassage worden de rug, nek, schouders, armen, heupen en het hoofd behandeld, Spieren worden losgemaakt, en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit duurt ongeveer 20 minuten per medewerker. Voor de bedrijfsmassage heeft u niets nodig op de zaak. Marie Anne stoelmassage neemt haar eigen stoel mee en de bedrijfsmassage kan plaatst vinden in een vergaderruimte of kantine.

Wie geeft de bedrijfsmassage?
De bedrijfsmassage wordt gegeven door Marie Anne Retera, sinds jaren een gewaardeerd lid van branchevereniging Kata. Wilt u de bedrijfsmassage eens uitproberen? Neem dan hier contact op.